• shutterstock 366498446
    shutterstock 366498446

Om Teater Rapid

Teater Rapid är en teatergrupp vars kärna består av Svante Bergström, Maria Ragnå, Per Eltell och Tobias Eltell. Gruppen har satt upp en handfull uppsättningar under de senaste tio åren. Andra personer som har medverkat i Teater Rapids uppsättningar är bl.a. Margareta Pettersson, Caroline Fellbom Franke och Sophia Olofsson.

Under senare år har vi haft möjlighet att repetera och spela på Playhouse Teaters scen. Där har vi haft förmånen att bli regisserade av Björn Lönner, som är en av Playhouse Teaters konstnärliga ledare.

Här kan du läsa mer om Playhouse Teater: www.playhouseteater.se

Tidigare föreställningar

Teater Rapid spelade i september 2018 pjäsen ”Mångfalden” av Bengt Ohlsson.

Teater Rapid spelade pjäsen “Hoppa Gunbritt!” 2015-2016. Det var en uppskruvad men ändå kärleksfull pjäs där vi fick möta syskon som minns, poliser som har svar på allt och grannar som lägger sig i.

Hösten 2013 gav Teater Rapid pjäsen ”Receptbelagt” av Kate Fodor. Pjäsen (med originaltiteln RX) handlade om läkemedelsindustrin, placeboeffekten och kärlek. Vilka känslor i vårt liv är vi beredda att medicinera bort? Kanske är äkta kärlek den mest effektiva behandlingsformen mot depression? Eller är biverkningarna alltför smärtsamma? Se bilder från föreställningarna här.

 

affisch alan ayckbourn 212x300      affisch kameleonten 212x300affisch receptbelagt 212x300

affisch woody 212x300      gunnbritt ny

Teater Rapid